Pienyrittäjän kotisivut - Hyvät sivut edullisesti

Tarjoamme erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin soveltuvia kotisivuja laadukkaasti toteutettuna.

Kotisivuvaihtoehdot pienyrittäjälle

Tarjoamme erilaisia kotisivupaketteja yritysten tarpeisiin. Tarvitsetko yrityksellesi ns. käyntikorttisivun nopeasti ja edullisesti vai räätälöidyn ulkoasun yrityksesi ilmeellä? Kauttamme voit valita valmiista tyylipohjista yrityksellesi sopivan, jolloin sivut saadaan nopeasti toteutettua pienin muokkauksin. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja myös räätälöidysti yrityksille.

Tutustu tarkemmin kotisivujen hintoihin ja ominaisuuksiin etusivultamme.

Minkälaisia kotisivuja toteutamme?

Kauttamme saat laadukkaat ja hakukoneystävälliset kotisivut WordPress julkaisujärjestelmällä toteutettuna. WordPress on hyvä vaihtoehto kustannustehokkaaseen toteutukseen ja kotisivuja on helppo myös myöhemmin laajentaa ja kehittää eteenpäin.

Kotisivut kauttamme:

Domain eli verkkotunnus
Varaamme kotisivujen toteutuksen yhteydessä haluamasi verkkotunnuksen, mikäli tätä ei ole vielä valmiina. Vapaita verkkotunnuksia voi etsiä esimerkiksi Viestintäviraston sivuilta. Verkkotunnus maksaa noin 15€ / vuosi.

Webhotelli
Asennamme kotisivusi luotettavan suomalaisen webhotellitarjoajan palvelimille. Suosittelemme WordPressille optimoitua palvelua.

Hakukoneystävälliset sivut
Sivustojen toteutuksessa kiinnitetään huomioita muun muassa latausnopeuteen, otsikkotasoihin (Google ja sivusto), kuvien optimointiin sekä asennamme ja määritämme tarvittavan hakukoneoptimointia tarkoitetun lisäosan.

Responsiivinen toteutus
Rakennamme kotisivuja, jotka taipuvat ja näyttävät hyvältä mobiili-, tablet ja myös isommilla näyttökokoluokissa.

Yhteydenottolomake ja kuvagalleria
Haluatko sivuston kävijöiden ottavan helposti yhteyttä? Tarvitsetko kuvagallerian tehtyjen töiden esittelyä varten? Kauttamme saat tarvittaessa molemmat sivuillesi. Sisältyvät kotisivupakettien hintaan.

Google Analytics -asennus
Asennamme halutessasi Googlen kävijäseurantatyökalun eli Google Analyticsin ilman lisäkustannuksia.

Helposti päivitettävät sivut
WordPress on helppokäyttöinen järjestelmä ja asennamme myös kotisivueditorin, jonka avulla päivität sivujesi tekstit ja kuvat helposti jatkossa itse. Saat myös kotisivujen julkaisun jälkeen ohjeet sivujen päivittämiseen.

Sähköposti yrityksen nimellä
Varaamaamme webhotellipalveluun (n. 5-11€ / kk) kuuluu sähköpostitilien luontimahdollisuus. Luomme haluamasi sähköpostitilin valmiiksi.

Lue lisää ominaisuuksista ja kotisivujen hinnoista etusivultamme.

Mikä Sivuteko?

Sivuteko on Kaarinasta käsin toimiva erityisesti pienyrittäjien kotisivujen suunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys. Toteutamme verkon välityksellä verkkosivuja yrityksille ympäri Suomea mm. alueille Turku, Hämeenlinna, Espoo ja Tampere.

Kauttamme saat yrityksellesi edustavat ja ammattimaiset kotisivut järkevään hintaan.