Kotisivut toiminimelle | Sivuteko

Kotisivuratkaisumme ovat erinomainen vaihtoehto toiminimen kotisivuiksi.

Kotisivut toiminimelle helposti

Yritystoiminta aloitettu ja kotisivuille tarvetta? Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja erityisesti uusien yritysten kuten toiminimien ja pienyrittäjien tarpeisiin. Kauttamme saat ammattimaiset kotisivut toiminimellesi, osakeyhtiölle tai muulle yritysmuodolle edulliseen hintaan.

Valikoimistamme löytyy useita sivupohjien tyylejä, joita hyödyntämällä kotisivut valmistuvat helposti ja nopeasti. Lisäksi suunnittelemme räätälöityjä kotisivuja yritysten tarpeiden mukaisesti.

Tutustu hintoihin ja kotisivuratkaisuihin. Sivupohjien tyylejä voit katsella täältä.

WordPress kotisivut

Rakennamme kotisivut monipuolisella ja moneen taipuvalla WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä. Sen avulla saat responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut järkevään hintaan.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä ja sopii kotisivujen alustaksi kaikenkokoisille yrityksille, kuten toiminimien ja pienyrittäjien tarpeisiin. Yritystoiminnan alkuvaiheessa ei välttämättä ole tarvetta panostaa isoja summia ensimmäisten kotisivujen toteutukseen, ja sivupohjiemme hyödyntäminen on tässäkin tapauksessa hyvä vaihtoehto.

WordPress toteutuksen kautta sivustoa saadaan myös laajennettua ja toiminnallisuuksia lisättyä myöhemmässä vaiheessa yritystoiminnan kasvun mukana. Tutustu WordPressiin.

Sivuteko

Sivuteko on erityisesti pienyrittäjien kotisivujen suunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys. Ammattimaiset verkkosivustojen toteutukset verkon välityksellä ympäri Suomen, kuten Espoon, Turun, Tampereen tai Rovaniemen alueille. Toimipaikkamme sijaitsee Kaarinassa.

Tehdäänkö yrityksellesi edustavat ja ammattimaiset kotisivut järkevään hintaan?

Kotisivujemme perusominaisuuksia

Kotisivujen perusominaisuudet kuuluvat kaikkiin kotisivupaketteihimme.

Wordpress-kotisivut

Wordpress julkaisujärjestelmänä mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen ja helposti päivitettävät kotisivut. Jatkuvan kehityksen ansiosta WordPress on varma valinta myös tulevaisuutta ajatellen.

Helppokäyttöisyys

Wordpress on helppokäyttöinen järjestelmä ja asentamamme muokkaustyökalun ansiosta sivujen päivittäminen on entistäkin helpompaa. Päivität jatkossa kotisivujesi tekstit ja kuvat helposti itse. Tukea saa myös kysymällä.

Responsiivisuus

Sivustoilla vieraillaan nykyään usein mobiiililaitteilla ja trendi on yhä kasvava. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja, jotka näyttävät hyviltä pienemmillä mobiililaitteilla, tableteilla sekä isommilla työpöytänäytöillä.

Hakukoneystävällinen

Kotisivusi rakennetaan hakukoneystävällisiksi, jotta potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi helpommin hakukoneista. Kiinnitämme huomiota mm. sivuston latausaikaan, kuvien optimointiin ja otsikkotasoihin (sivusto ja hakukoneet).

Yhteydenottolomake

Useisiin kotisivumalleihimme sisältyy myös tyylikäs yhteydenottolomake, jonka saat tarvitsemillasi kentillä. Yhteydenottolomakkeen kautta sivustosi vierailijat voivat helposti ottaa yritykseesi yhteyttä.

Kuvagalleria

Haluatko esitellä sivustosi kävijöille työsi jälkeä tai tuotevalikoimaa? Tämä onnistuu kätevästi tyylikkään kuvagallerian avulla. Toimita kuvat ja teemme sivuillesi gallerian valmiiksi.

Kävijäseuranta

Asennamme Google Analytics kävijäseurantatyökalun, jonka avulla näet muun muassa kuinka paljon kotisivuillasi vierailee kävijöitä ja miten he löytävät kotisivuillesi.

Sosiaalinen media

Haluatko ohjata kotisivujesi kävijät tutustumaan myös some-kanaviisi? Onnistuu! Asennamme tarvittavat kuvakkeet, joiden avulla kotisivujesi kävijät pääsevät tutustumaan yrityksesi some-kanaviin.