Edulliset kotisivut yritykselle

Ammattimaiset ja hakukoneystävälliset kotisivut järkevään hintaan.

Edulliset WordPress kotisivut yritykselle

Kauttamme saat edulliset ja nykyaikaiset kotisivut yrityksellesi. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja erityisesti uusille yrityksille sekä pienyrittäjille. Palvelemme verkon välityksellä asiakkaita ympäri Suomea kotisivujen toteutusten ja ylläpitopalveluiden sekä digitaalisen markkinoinnin palveluiden osalta. Kotisivut rakennamme suositulla ja monikäyttöisellä WordPress-alustalla responsiivisesti.

Edullinen vaihtoehto uusien yrittäjien ja pienyritysten tarpeisiin

Yritystoiminnan alkuvaiheessa ei välttämättä ole panostaa suuria summia kotisivujen toteutukseen ja usein haussa on tällöin edullinen toteutus. Sivumalliemme pohjalta toteutetut kotisivut ovat tässäkin tapauksessa hyvä valinta ja saat niitä hyödyntäen kotisivut yrityksellesi edullisesti. Tutustu kotisivumalleihin tästä.

Sivumallit antavat tyylisuunnan kotisivuillesi ja sivulle päivitetään haluamasi kuvat, tekstit sekä tehdään pienet muutostoiveet kuten lisätekstiosioiden luominen tai muut vastaavat pienet muutokset.

edulliset kotisivut yritykselle

Kotisivuprojektin kulku

Löydät kaikki kotisivumallimme tältä sivulta. Kotisivumalleja löytyy eri toimialojen mukaan.

Valitse itsellesi kotisivumalli ja ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Ilmoita lomakkeen kautta myös sivumalli joka sinua kiinnostaa sekä mahdolliset lisätiedot, kuten sivulle haluamasi värit, verkkotunnus ja muut mahdolliset muutostoiveet.

Vapaata verkkotunnusta yrityksellesi voit etsiä Liikenne- ja viestintäviraston sivuilta.

Rakennamme yrityksesi kotisivut haluamaasi verkkotunnukseen kun olet toimittanut tarvittavat tiedot ja materiaalit (tekstit ja kuvat) kotisivuja varten sekä vahvistanut tilauksen.

Kun kotisivuilla on kaikki valmista, lähetämme sinulle linkin ja pääsyn uusille kotisivuillesi. Tässä kohdassa voidaan vielä tehdä viimeiset muutokset mikäli on tarvetta.

Ohjeet kotisivujesi päivittämiseen saat myös tässä vaiheessa. Laskutamme työmme kun kotisivut on viimeistelty ja luovutettu asiakkaalle.

Sivumallien sekä muiden kotisivuratkaisujemme hinnat löydät täältä.

Kaikki kotisivujen toteutukset teemme monikäyttöisellä ja suositulla WordPress-järjestelmällä, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja responsiivisen toteutuksen. WordPress sopii kotisivujen alustaksi kaikenkokoisille yrityksille, myös pienyrittäjille.

WordPress sopii mainiosti kotisivujen alustaksi sen kustannustehokkuuden, monipuolisuuden ja suosionsa vuoksi. Se taipuu myös verkkokaupaksi, mikäli verkkokaupan perustaminen tulee myöhemmin yritystoiminnallesi ajankohtaiseksi. Suosionsa vuoksi WordPressiä myös kehitetään jatkuvasti, jonka vuoksi se on myös hyvä valinta tulevaisuutta ajatellen.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja eri toimialojen yrityksille verkon välityksellä Kaarinasta käsin ympäri Suomen muun muassa paikkakunnilla Rovaniemi, Espoo, Turku, Helsinki ja Tampere. Ota yhteyttä ja tehdään yrityksellesi ammattimaiset kotisivut.

WordPress kotisivut edullisesti

Toteutamme kotisivut monipuolisella ja moneen tarpeeseen taipuvalla WordPress-julkaisujärjestelmällä. Sen avulla saat responsiiviset, ammattimaiset ja hakukoneystävälliset kotisivut järkevään hintaan.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä ja se sopii nettisivujen tai vaikkapa verkkokaupan alustaksi pienyrittäjille, kuten toiminimille tai isommille yrityksille. Yritystoiminnan alkutaipaleella ei välttämättä ole tarvetta satsata suuria summia yrityksen ensimmäisten kotisivujen toteutukseen. Kotisivujemme tyylipohjien  hyödyntäminen on tässä tapauksessa varteenotettava vaihtoehto.

WordPress toteutuksen kautta sivustoa saadaan myös laajennettua ja toiminnallisuuksia lisättyä myöhemmässä vaiheessa yritystoiminnan kasvun mukana. Lue lisää miksi tehdä kotisivut WordPresillä.