Tarvitsetko omat kotisivut yritykselle?

Toteutamme ammattimaisia kotisivuja yrityksille järkevään hintaan.

Mitä teemme?

Toteutamme erityisesti uusien yrittäjien ja pienyritysten tarpeisiin soveltuvia kotisivuja.  Saat kauttamme yrityksellesi uudet ammattimaiset kotisivut helposti ja nopeasti.

Minkälaisia kotisivuja teemme?

Valikoimastamme löytyy eri kotisivupaketteja yritysten tarpeisiin. Haluatko yrityksellesi ns. käyntikorttisivun nopeasti ja edullisesti vai uniikin ulkoasun suunniteltuna yrityksesi tarpeisiin?

Tyylipohjistamme voit valita yrityksellesi sopivan, jolloin sivut saadaan nopeasti toteutettua tyylipohjaa mukaillen. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja myös räätälöidysti yritysten tarpeisiin.

Kotisivut kauttamme saat hakukoneystävällisesti rakennettuna WordPress-julkaisujärjestelmään, joka on erinomainen vaihtoehto kustannustehokkaaseen toteutukseen. WordPress-kotisivuja on myös helppo laajentaa ja kehittää yrityksen kasvaessa eteenpäin tai muokata myöhemmässä vaiheessa uuteen ilmeeseen, mikäli yrityksen visuaalista ilmettä on tarvetta päivittää.

Mitä kotisivujen toteutukseen sisältyy?

Domain eli verkkotunnus
Varaamme kotisivujen toteutuksen yhteydessä haluamasi verkkotunnuksen, mikäli tätä ei ole vielä valmiina. Vapaita verkkotunnuksia voi etsiä esimerkiksi Viestintäviraston sivuilta. Verkkotunnus maksaa noin 15€ / vuosi.

Webhotelli
Asennamme kotisivusi luotettavan suomalaisen webhotellitarjoajan palvelimille. Suosittelemme WordPressille tarkoitettua palvelua.

Hakukoneystävällinen toteutus
Sivustojen toteutuksessa kiinnitetään huomioita muun muassa latausnopeuteen, otsikkotasoihin (Google ja sivusto), kuvien optimointiin sekä asennamme ja määritämme hakukoneoptimointia varten tarkoitetun lisäosan.

Responsiivinen toteutus
Toteutamme nykyaikaisia kotisivuja, jotka näyttävät hyviltä mobiililaitteilla, tableteilla sekä isommilla pöytäkoneilla.

Yhteydenottolomake ja kuvagalleria
Haluatko sivustollesi yhteydenottolomakkeen tai tarvitsetko kuvagallerian töiden esittelyä varten? Kauttamme saat tarvittaessa molemmat sivuillesi. Sisältyvät kotisivupakettien hintaan.

Google Analytics -asennus
Asennamme halutessasi Googlen kävijäseurantatyökalun eli Google Analyticsin ilman lisäkustannuksia.

Helposti päivitettävät sivut
WordPress on helppokäyttöinen järjestelmä ja asennamme myös kotisivueditorin, jonka avulla päivität sivujesi tekstit ja kuvat helposti jatkossa itse. Saat myös kotisivujen julkaisun jälkeen ohjeet sivujen päivittämiseen.

Sähköposti yrityksen nimellä
Varaamaamme webhotellipalveluun (n. 5-11€ / kk) kuuluu sähköpostitilien luontimahdollisuus. Luomme haluamasi sähköpostitilin valmiiksi.

Lue lisää ominaisuuksista ja kotisivujen hinnoista etusivultamme.

Miten edetään?

Kotisivujen tyylipohjia löydät tältä sivulta. Tyylipohjia on valittavissa eri toimialojen mukaan.

Tutustu vaihtoehtoihin, valitse mieleisesi ja ota yhteyttä. Kauttamme myös räätälöidyt toteutukset tarpeiden mukaan.

Sivuteko

Sivuteko on erityisesti pienyrittäjien kotisivujen suunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys. Verkkosivustojen toteutukset verkon välityksellä ympäri Suomen, kuten Espoon, Turun, Tampereen tai Rovaniemen alueille. Toimipaikkamme sijaitsee Kaarinassa.

Tehdäänkö yrityksellesi edustavat ja ammattimaiset kotisivut järkevään hintaan?