Kotisivut pienelle yritykselle helposti ja laadukkaasti

Suunnittelemme ja toteutamme erityisesti pienyrittäjien tarpeisiin soveltuvia kotisivuja. Kauttamme saat ammattimaiset ja hakukoneystävälliset kotisivut yrityksellesi edullisesti.

Miten saan kotisivut helposti?

Helpoin ja nopein tapa saada uudet kotisivut kauttamme on tutustua kotisivumalleihimme ja valita mieleisesi sivumalli. Sivumallia voidaan pienin muokkauksin muokata toivomaasi suuntaan ja tietysti päivitetään toimittamasi kuvat, tekstit ja haluamasi värit. Pieniä muutoksia kuten lisätekstiosioita voidaan lisätä ilman lisähintaa, mutta isommat tyylimuokkaukset vaikuttavat työn määrään ja sen takia myös hintaan. Ota yhteyttä ja kysy tarjous kotisivuillesi.

Sivumalleja on mahdollista käyttää myös eri toimialoille kuin miten ne ovat jaoteltu kotisivumalleissa. Ota siis yhteyttä, mikäli löysit mieleisesi kotisivumallin.

Suunnittelemme ja toteutamme myös kotisivuja räätälöidysti yrityksille. Kotisivupakettiemme hinnat löydät tästä.

Mitä kaikkea kotisivuihin sisältyy?

Rakennamme kaikki kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja hakukoneystävällisen toteutuksen. Kotisivut toteutetaan kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla toimiviksi eli sivusi näyttävät tyylikkäiltä mobiilissa, tabletissa ja tavallisimpien tietokoneiden näytöillä. Yhteydenottolomakkeet, kuvagalleriat ja kävijäseuranta (analytics) -asennukset sisältyvät hintoihimme.

Tarkemmat tiedot kotisivuista ja niiden ominaisuuksista löydät etusivultamme.

Mikä Sivuteko?

Sivuteko on Kaarinasta käsin toimiva erityisesti pienyrittäjien kotisivujen suunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys. Toteutamme verkkosivuja asiakkaille ympäri Suomea, mm. alueilla Turku, Espoo, Tampere ja Helsinki.

Kauttamme saat yrityksellesi edustavat ja ammattimaiset kotisivut järkevään hintaan.