Kotisivut yritykselle Turku

Ammattimaiset ja edulliset kotisivut yrityksellesi

Tarvitsetko yrityksellesi uudet kotisivut?

Sivuteko on erikoistunut uusien yritysten ja pienyrittäjien kotisivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Toteutamme kotisivuja pienyritysten tarpeisiin Turun talousalueella ja verkon välityksellä laajemmin eri puolille Suomea. Toimipaikkamme on Kaarinassa. Kauttamme saat yrityksellesi ammattimaiset kotisivut järkevään hintaan.

Kotisivujen toteutus yrityksellesi

Yrityksesi kotisivut saavat vankan pohjan kauttamme – rakennamme kaikki kotisivut suositulla ja moneen tarpeeseen taipuvalla WordPress-järjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka vuoksi sitä myös kehitetään jatkuvasti. Se soveltuu erinomaisesti yrityksen kotisivujen perustaksi ja taipuu vaikka verkkokaupaksi jatkokehityksen avulla. WordPressin etuna on myös sen helppo muokattavuus. Jos on siis tarve uusia kotisivujen ilmettä vuosien päästä tai laajentaa sivustoa esimerkiksi lisä tuote- tai palvelusivuilla niin se onnistuu helposti wordpressin ja kotisivupalveluumme kuuluvan muokkaustyökalun avulla.

Kauttamme saat laadukkaat kotisivut WordPress-toteutuksena, oli yrityksesi sijainti Turku tai muu kaupunki.

kotisivut yritykselle turku

Edulliset kotisivut

Sivupohjistamme yrityksellesi muokatut kotisivut ovat erittäin edullinen vaihtoehto ja sopiikin hyvin pienyrittäjien tarpeisiin. Eri toimialojen kotisivupohjiin voit tutustua täällä.

Sivupohjista voit valita yrityksellesi sopivan mallin ja sitä voidaan hyödyntää kotisivujesi teossa. Sivumallit antavat tyylisuunnan kotisivuillesi ja sivulle päivitetään haluamasi kuvat, tekstit sekä tehdään muut muutostoiveet kuten lisätekstiosioiden luominen tai muut vastaavat pienet muutokset. Kotisivupohjavaihtoehtoja on eri toimialojen mukaan muun muassa tilitoimistojen pohjia, remonttipalveluita tarjoavan yrityksen sivupohjia ja siivouspalveluyritysten pohjia.

Kotisivuprojektin kulku

Löydät kaikki kotisivumallimme tältä sivulta. Kotisivumalleja löytyy eri toimialojen mukaan.

Valitse itsellesi kotisivumalli ja ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Ilmoita lomakkeen kautta myös sivumalli joka sinua kiinnostaa sekä mahdolliset lisätiedot, kuten sivulle haluamasi värit, verkkotunnus ja muut mahdolliset muutostoiveet.

Vapaata verkkotunnusta yrityksellesi voit etsiä Liikenne- ja viestintäviraston sivuilta.

Rakennamme yrityksesi kotisivut haluamaasi verkkotunnukseen kun olet toimittanut tarvittavat tiedot ja materiaalit (tekstit ja kuvat) kotisivuja varten sekä vahvistanut tilauksen.

Kun kotisivuilla on kaikki valmista, lähetämme sinulle linkin ja pääsyn uusille kotisivuillesi. Tässä kohdassa voidaan vielä tehdä viimeiset muutokset mikäli on tarvetta.

Ohjeet kotisivujesi päivittämiseen saat myös tässä vaiheessa. Laskutamme työmme kun kotisivut on viimeistelty ja luovutettu asiakkaalle.

Kotisivuratkaisujemme hinnat löydät täältä.

Kotisivujen toteutukset teemme monikäyttöisellä ja suositulla WordPress-järjestelmällä, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja responsiivisen toteutuksen.

WordPress sopii mainiosti kotisivujen alustaksi sen kustannustehokkuuden, monipuolisuuden ja suosionsa vuoksi. Se taipuu myös verkkokaupaksi, mikäli verkkokaupan perustaminen tulee myöhemmin yritystoiminnallesi ajankohtaiseksi. Suosionsa vuoksi WordPressiä myös kehitetään jatkuvasti, jonka vuoksi se on myös hyvä valinta tulevaisuutta ajatellen.

 

Suunnittelemme ja rakennamme kotisivuja erityisesti pienyrityksille. Toimipaikkamme sijaitsee Kaarinassa – kotisivuja toteutamme ympäri Suomen muun muassa paikkakunnilla Rovaniemi, Espoo, Turku, Kaarina ja Tampere.

Ota yhteyttä ja tehdään yrityksellesi edulliset kotisivut.