Kotisivut yritykselle Kaarina

Paikalliselta toimijalta Kaarinassa ammattimaiset ja laadukkaat kotisivut - Sivuteko

Tarvitsetko uudet kotisivut yrityksellesi?

Sivuteko on Kaarinassa toimiva kotisivujen suunnitteluun ja toteutuksiin erikoistunut yritys. Toimimme Kaarinasta käsin palvellen asiakkaita Turun talousalueella sekä verkon välityksellä laajemmin ympäri Suomen.
Suunnittelemme ja toteutamme nykyaikaisia kotisivuja erityisesti pienyrityksille ja uusille yrityksille kustannustehokkaasti. Kauttamme saat yrityksellesi edustavat ja ammattimaiset kotisivut järkevään hintaan.

Kotisivujen toteutus Sivuteko Kaarina

Toteutamme kaikki kotisivut suositulla ja helppokäyttöisellä wordpress-julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka vuoksi kotisivusi ovat vankalla pohjalla ja palvelevat yritystäsi ja asiakkaitasi pitkään. WordPress kotisivujen etuna on myös niiden helppo muokattavuus. Jos on siis tarvetta uusia kotisivujen ilmettä vuosien päästä tai laajentaa sivustoa esimerkiksi lisä tuote/palvelusivuilla niin se onnistuu kätevästi wordpressin ja asentamamme muokkaustyökalun avulla.

Sivumalliemme pohjalta toteutetut kotisivut ovat hyvä vaihtoehto jos hakusessa on edulliset kotisivut. Tutustu kotisivumalleihin tästä.

Sivumalleista voit valita yrityksellesi sopivan sivupohjan, jota voidaan hyödyntää kotisivujesi teossa. Sivumallit antavat tyylisuunnan kotisivuillesi ja sivulle päivitetään haluamasi kuvat, tekstit sekä tehdään muut muutostoiveet kuten lisätekstiosioiden luominen tai muut vastaavat pienet muutokset. Kotisivupohjavaihtoehtoja on eri toimialojen mukaan muun muassa tilitoimistojen pohjia, remonttipalveluista tarjoavan yrityksen sivupohjia ja siivouspalveluyritysten pohjia.

Tutustu sivumalleihimme ja laitetaan kotisivuprojektisi käyntiin.

kotisivut yritykselle Kaarina

Kotisivuprojektin kulku

Löydät kaikki kotisivumallimme tältä sivulta. Kotisivumalleja löytyy eri toimialojen mukaan.

Valitse itsellesi kotisivumalli ja ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Ilmoita lomakkeen kautta myös sivumalli joka sinua kiinnostaa sekä mahdolliset lisätiedot, kuten sivulle haluamasi värit, verkkotunnus ja muut mahdolliset muutostoiveet.

Vapaata verkkotunnusta yrityksellesi voit etsiä Liikenne- ja viestintäviraston sivuilta.

Rakennamme yrityksesi kotisivut haluamaasi verkkotunnukseen kun olet toimittanut tarvittavat tiedot ja materiaalit (tekstit ja kuvat) kotisivuja varten sekä vahvistanut tilauksen.

Kun kotisivuilla on kaikki valmista, lähetämme sinulle linkin ja pääsyn uusille kotisivuillesi. Tässä kohdassa voidaan vielä tehdä viimeiset muutokset mikäli on tarvetta.

Ohjeet kotisivujesi päivittämiseen saat myös tässä vaiheessa. Laskutamme työmme kun kotisivut on viimeistelty ja luovutettu asiakkaalle.

Sivumallien sekä muiden kotisivuratkaisujemme hinnat löydät täältä.

Kaikki kotisivujen toteutukset teemme monikäyttöisellä ja suositulla WordPress-järjestelmällä, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja responsiivisen toteutuksen.

WordPress sopii mainiosti kotisivujen alustaksi sen kustannustehokkuuden, monipuolisuuden ja suosionsa vuoksi. Se taipuu myös verkkokaupaksi, mikäli verkkokaupan perustaminen tulee myöhemmin yritystoiminnallesi ajankohtaiseksi. Suosionsa vuoksi WordPressiä myös kehitetään jatkuvasti, jonka vuoksi se on myös hyvä valinta tulevaisuutta ajatellen.

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja Kaarinasta käsin ympäri Suomen muun muassa paikkakunnilla Rovaniemi, Espoo, Turku ja Tampere. Ota yhteyttä ja tehdään yrityksellesi edulliset kotisivut.